×

Rengöra pool

Rengöring av din pool - Enkla steg för att hålla din pool frisk och ren

En pool är en fantastisk tillägg till ditt hem, och det är ett underbart ställe att koppla av och ha kul med familj och vänner. Men för att hålla din pool frisk och ren, behöver den regelbunden rengöring. Här är några enkla steg som du kan följa för att rengöra din pool och hålla den frisk och ren.

  1. Skötsel av poolens filter

En av de viktigaste delarna av poolunderhåll är skötsel av poolens filter. Poolens filter är ansvarig för att ta bort smuts och avfall från vattnet, så det är viktigt att rengöra filtret regelbundet. Rengör filtret minst en gång i veckan eller oftare om det finns mycket användning.

  1. Skumma poolens yta

Poolens yta kan vara täckt med löv, insekter och annat skräp som flyter i vattnet. Skumma ytan av poolen med en skimmer för att ta bort skräpet och hålla poolen ren och frisk.

  1. Borsta poolens sidor och botten

Sidor och botten av poolen kan också samla smuts och alger, så det är viktigt att borsta dem regelbundet. Använd en poolborste för att borsta bort smuts och alger från poolens sidor och botten.

  1. Justera poolens kemi

Poolens kemiska balans är viktigt för att hålla vattnet rent och klart. Testa poolens vatten regelbundet och justera kemin med tillsatser som pH-plus eller pH-minus för att upprätthålla en korrekt pH-nivå.

  1. Städa poolens pump och skimmerkorgar

Pumpen och skimmerkorgarna i poolen kan också samla smuts och avfall, så se till att rengöra dem regelbundet. Ta bort smuts och skräp från pumpen och skimmerkorgarna för att hålla poolen ren och frisk.

Sammanfattningsvis är rengöring av din pool en viktig del av poolunderhåll. Skötsel av poolens filter, skumma poolens yta, borsta poolens sidor och botten, justera poolens kemi och städa poolens pump och skimmerkorgar är enkla steg som du kan följa för att hålla din pool ren och frisk. Följ dessa steg regelbundet för att se till att din pool förblir ett hälsosamt och säkert ställe att njuta av med din familj och vänner.

15 Mar 2023

BEGÄR EN GRATIS OFFERT IDAG

Gör en onlinebokning direkt på hemsidan här på Flyttstädning Älvsjö. Vi finns på ett direktnummer alla vardagar och svarar på alla mejl inom några timmar.

Boka Direkt